085-303-1284 info@healthcoin.nl
Selecteer een pagina

Wat wordt er op dit moment aan het bevorderen van gezond gedrag gedaan in de regio? Wat kun je als zorgprofessional of ondernemer doen om gezond gedrag te stimuleren, en wat is daarvoor nodig? En kun je hier als ondernemer geld aan verdienen?

Deze en andere vragen worden beantwoord door de sprekers tijdens deze nieuwe editie van Zorg2025. Ook Healthcoin komt haar verhaal vertellen.

  • De Healthcoin: hoe beloon je mensen die gezonde keuzes maken: hoe maak je gezond gedrag geld waard? Hoe zorg je voor zowel financiële- als gezondheidswinst? Wat kunnen we hier met zijn allen in betekenen? – Healthcoin – Grondlegger – Mike van Holsteijn

Over Zorg2025

De Zorg2025-bijeenkomsten worden georganiseerd door Rabobank Amsterdam, Amsterdam Economic Board, SIGRA en de Kamer van Koophandel. De reeks is bedoeld voor aanbieders en innovatieve ondernemers in gezondheidszorg en welzijn. Met deze ontmoetingen brengen we partijen in de gezondheidssector bijeen en bieden we zicht bop ontwikkelingen, noodzaak en mogelijkheden van innovatie in gezondheidszorg en welzijn.

Zien we je daar?