Leefstijlcoach

Persoonlijke begeleiding aan de hand van een leefstijlcoach in combinatie met het slim inzetten van data is ons recept voor gezond succes

Leefstijlcoach Vitaliteitsprogramma

Een ondersteunende rol

De leefstijlcoach binnen Healthcoin heeft een ondersteunende rol. Afhankelijk van de wensen van onze gebruikers kan onze coaching verschillende vormen aannemen. Het kan gaan om persoonlijke één-op-één gesprekken waarin we samen iemands leefstijl in kaart brengen. Maar denk ook aan het volgen van de voortgang van gebruikers, het beantwoorden van vragen en het geven van praktische tips.

 

Het meten van succes

Wij geloven in een moderne vorm van coaching waarbij we naast persoonlijk contact ook technologie inzetten om de voortgang te meten en gericht te kunnen sturen op verandering. Omdat iedere gebruiker een eigen profiel heeft in de leefstijlapp kunnen we heel gericht kijken wat iemand nodig heeft en waar het goed gaat, maar ook waar nog winst te behalen valt.

Maak kennis met onze leefstijlcoaches

Onze leefstijlcoaches hebben een gedegen achtergrond in gezondheidskunde en zijn vooral gericht op haalbare en praktische gedragsverandering zodat de deelnemer kan toewerken naar een gezonde leefstijl. We werken samen met specialisten (zoals diëtisten en vitaliteitscoaches) zodat de deelnemer optimaal ondersteund kan worden. Neem contact met ons op en we stellen ze graag aan je voor!