Content

Met content over een gezonde leefstijl: van interessante artikelen tot slimme tips, informeren en inspireren we je om nog meer gezonde keuzes te maken.

Het belang van informatie

Door deelnemers te informeren over het belang en de voordelen van een gezonde leefstijl wordt het maken van gezonde keuzes nog logischer en makkelijker. Er is al veel over gezondheid geschreven, maar het is niet altijd eenvoudig om feiten en fabels uit elkaar te houden. We delen hele gerichte content die duidelijk is, wetenschappelijk onderbouwd en perfect aansluit bij de fase van het programma. Je kunt hierbij denken aan achtergrondinformatie in de vorm van interessante artikelen, maar ook aan praktische tips waar je gelijk mee aan de slag kunt.   

Content Vitaliteitsprogramma

Waar vind ik de content?

Alle content delen we automatisch met je in de leefstijlapp. Afhankelijk van de fase van het programma waar je je in bevindt en de challenges die je doorloopt, sturen we je gerichte informatie en tips. Raak je niet uitgelezen over gezondheid? Bekijk dan ook eens onze nieuws en blog pagina: boordevol opvallende trends en handige tips op het gebied van gezondheid en vitaliteit.