Challenges

Een belangrijk onderdeel van ons vitaliteitsprogramma zijn gezondheid challenges. Deelnemers nemen het tegen elkaar op en worden spelenderwijs gezonder.

Content Vitaliteitsprogramma

Wat zijn de gezondheid challenges van Healthcoin?

In onze gezondheid challenges neem je het op tegen jezelf of tegen je collega’s. Dit zijn uiteenlopende challenges op het domein van voeding, beweging, slaap en mentaal. Je strijdt bijvoorbeeld tegen een andere groep collega’s om binnen een bepaalde tijd een loop- of fietsafstand af te leggen, je gaat de uitdaging aan om iedere nacht tussen de 7 en 9 uur te slapen of je probeert de mooiste foto te plaatsen van de omgeving waarin je beweegt.

Hoe we dit allemaal bijhouden? Dit doen we met een smartwatch die jouw activiteit registreert en de data automatisch overzet naar de gekoppelde leefstijlapp. In deze app kun je precies inzien hoe jij en je team presteren en of jullie in de race zijn voor de medailles. En jouw inzet blijft niet onbeloond! Door persoonlijke en team challenges te voltooien, spaar je healthcoins die je in de Healthcoin shop kan verzilveren voor leuke, gezonde producten. 

De voordelen op een rijtje