”Healthcoin heeft mij inzicht gegeven in hoe weinig ik beweeg op een werkdag zonder sportavond. Ik ga nu vaker lopend naar afspraken toe, parkeer mijn auto verder weg en loop ’s avonds nog een rondje.”

”Mijn hoeveelheid beweging per dag is verdubbeld, ik voel me standaard veel beter. Ik voel me trots; elke keer als de trilling op mijn armbandje afgaat heb ik mijn doel bereikt. Het voelt als een schouderklopje; goed zo, je hebt vandaag weer 10.000 stappen gezet en daarmee genoeg bewogen! Bij twijfel ga ik nu wel lopen, terwijl ik het voorheen dan juist niet gedaan zou hebben. Ik wil niet meer zonder!!”

”Tijdens werkdagen ben ik mij bewuster geworden van de weinige stappen die ik zet. Het meten van de stappen en een bepaald doel stellen heeft ertoe bijgedragen dat ik op die dagen meer beweeg.”

”Healthcoin zet aan tot meer bewegen, zeker als er een challenge aan gekoppeld is! Erg leuk om hierin samen met collega’s op te trekken!”

”Het is bijzonder om te zien hoe zoiets simpels ervoor zorgt dat je jezelf uit gaat dagen. Leuk om te zien hoe fanatiek je wordt tijdens een challenge en vervolgens na deze voor de derde keer gewonnen te hebben(!), je jezelf uit blijft dagen tot nog meer stappen in een week.”

”Ik vind deze manier van stimuleren van een gezonde leefstijl zeer aantrekkelijk. De challenge is een middel om onderling de gezonde competitie en daarmee de collegialiteit en het plezier omgaan met elkaar te bevorderen!”

”Healthcoin geeft gezondheid nog meer waarde!”

”Door de beloningsstructuur word je aangezet tot actie, vervolgens wordt dat weer een tweede natuur!”

”Dat we met zijn allen konden sparen voor het goede doel van een collega was een extra stimulans om nóg meer stappen te zetten!”