085-303-1284 info@healthcoin.nl
Selecteer een pagina

Het gezonde aanbod van Bol.com

 

Je kunt jouw verdiende Healthcoins inwisselen voor Bol.com tegoedbonnen. Voor 500 Healthcoins, ontvang je een bon ter waarde van €5,- . Let op: deze bon kun je alleen gebruiken om het gezonde aanbod van bol.com (de producten op deze pagina) mee te kopen.

Beweging

Zitten is het nieuwe roken!’, is de nieuwste uitsprak met betrekking tot onze gezondheid. Dat regelmatig bewegen belangrijk is voor een goed en sterk lijf, en een gezonde geest, dat moge duidelijk zijn.  In deze categorie vind je allerlei producten die je helpen met meer of beter bewegen.

Mentaal

Gezond zijn gaat natuurlijk niet alleen maar over het hebben van een sterk lijf, maar zeker ook over het hebben van een gezonde geest. De artikelen uit deze categorie helpen je lekkerder in je vel te zitten en helpen je heerlijk ontspannen.

Slaap

Als je slaapt rust jouw lichaam uit. Slaap is superbelangrijk voor een gezond lijf en een gezonde geest. In deze categorie vind je allerlei handige informatie en tools om je beter te helpen slapen, zodat ook jij ’s ochtends fris en energiek uit je bed stapt.

Voeding

Voeding is de brandstof voor je lijf. Als jij zorgt dat je lekker, gezond en gevarieerd eet, zal je je goed voelen! In deze categorie vind je producten die je helpen gezond te koken en stapels kookboeken boordevol gezonde inspiratie.

Sociaal

Eenzaamheid is een nieuwe epidemie. Het hebben van een sociaal leven blijkt belangrijk voor een gezond lijf en een gezonde geest. In deze categorie vind je allerlei producten die je sociale leven leuker maken of waarmee je anderen kunt uitnodigen om samen plezier hebben!

Gezondheidtrackers

Of je het nu gebruikt om je voedingsschema bij te houden, te checken hoe lang en vast je slaapt per nacht of om bij de houden hoeveel stappen je op een dag zet; hoe meer je weer over jouw gezondheid, hoe bewuster je met jouw gezondheid om zult gaan. Wist je dat je op een aantal plekken in Nederland al Healthcoins kunt verdienen als je met je FitBit elke dag 10.000 of meer stappen meet?