Healthcoinshops

Je kunt jouw Healthcoins bij lokaal aangesloten partners uitgeven, of bij de onderstaande shops.
Je kunt één of meerdere waardebonnen ter waarde van 500 Healthcoins voor deze shops aanvragen in de Healthcoin app.

  1. Navigeer in de Healthcoin app naar de webshops.
  2. Klik op de knop ‘Vraag een waardebon aan’.
  3. Er opent een mail. Geef hierin aan hoeveel waardebonnen je wilt bestellen, voor welke shop.

Belangrijk! De waardebonnen worden per post of email opgestuurd. Zorg dat jouw gegevens kloppen.

Healthcoin is partner van bol.com. We hebben zorgvuldig een selectie gemaakt van het gezonde aanbod van bol.com. De waardebonnen die je met Healthcoins aanschaft, zijn alleen uit te geven in onze bol.com winkel. Ga naar de Healthcoin Bol.com shop!

Beleef de natuur! Het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud.

Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 265.000 ha natuur die we beschermen, die je kunt beleven en die we samen met en voor anderen duurzaam benutten.

CODE-ZERO is een nautisch kledingmerk, ontwikkeld door professionele zeilers. Innovaties en details uit de zeilsport worden vertaald in comfortabele, maar stijlvolle watersportkleding.

CODE-ZERO blijft de gang van technologie volgen en de hedendaagse combinatie van tijdloze stijl voor een ultieme collectie voor alle seizoenen. De CODE-ZERO collectie weerspiegelt de legendarische passie voor de diep blauwe oceaan en zijn enorme golven.

Sportbeer.nl is dé online sportwebwinkel. Ze bieden een groot assortiment sportkleding, onderkleding, schaatsen, fietsen, accessoires en meer van diverse merken. Bekijk snel productaanbod!

SPORT&FIT Cadeau is te besteden bij honderden winkels, waaronder bij alle vestigingen van SPORT2000, Run2Day, Profile de Fietsspecialist, Topshelf Megastores en bij Van Tilburg Sport. SPORT&FIT Cadeau is ook online te besteden bij: vantilburgonline.nl, Avantisport.nl en SPORT2000.

Kun jij wel een dagje ontspannen gebruiken? Dan is de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart met aangesloten sauna’s verspreid over heel Nederland wellicht iets voor jou. Check hier waar je deze kaart allemaal kunt gebruiken.

GeefSamen via Geef.nl is een initatief van Stichting GeefGratis. Wij stimuleren filantropie samen met jou! Je kunt jouw verdiende Healthcoins namelijk doneren aan een goed doel naar keuze.

Legendary Lanes brengt de werelden van topsporters, fans en de community op een creatieve en innovatieve manier bij elkaar. Zij helpen topsporters, onze Legends, om hun sportieve dromen te verwezenlijken en laten fans en bedrijven op een exclusieve manier meekijken. Met het inzetten van sport(ers) verbinden zij topsport aan breedtesport en dragen ze bij aan een gezonde community.

De FirmaFruit bezorgt fruit bij jou op het werk. Een ideale aanschaf voor jouw team: iedereen geniet mee van de door jou gezond verdiende Healthcoins.
Je kunt kiezen uit top kwaliteit boxen in robuuste fruitkratten met:
  • 30 stuks fruit 4-8 personen – op het werk bezorgd – 1700 HC
  • 50 stuks fruit 8-12 personen – 2500 HC
  • 70 stuks fruit 12-16 personen – 3200 HC
Let op: bezorgingsgebied Noord-Nederland!
[ ‘op’ luchten – het wegvallen van spanning of zorg ]

Voor 2500 HC krijg je een gesprek van een uur met 1 van de psychologen van Opluchten. In dit gesprek sta jij centraal en maak je kennis met het denken van klachten naar krachten. Je ervaart dan ook of deze manier van Opluchten iets voor jou is!
Opluchten is gespecialiseerd in mentale fitheid op de werkvloer en gaat graag het gesprek met je aan.

Op zoek naar lekkere, gezonde en seizoensproducten direct van de boeren uit de streek? Bestel ze gemakkelijk via de webshop van De Streekboer. Alle boeren en voedselmakers uit Groningen, Sneek, Leeuwarden en Heereveen zetten hun producten iedere week op de Streekboer Webshop. Zo kun jij wekelijks je boeren boodschappen doen bij alle streekboeren tegelijk. Wij geven je bestelling door aan de boeren zodat zij precies weten hoeveel ze moeten oogsten en meenemen.