085-303-1284 info@healthcoin.nl
Selecteer een pagina

Samenwerkingsovereenkomst tussen Klok Afbouwprojecten & Vastgoedonderhoud, de TT Run en Healthcoin.
Klok Afbouwprojecten & Vastgoedonderhoud uit Assen is in 2015 uitgeroepen tot het vitaalste bedrijf van Nederland. Klok wil het pad plaveien voor andere organisaties die actief willen worden met het bevorderen van de vitaliteit van hun medewerkers en ziet daarin de Healthcoin en de TT run als perfecte partners.

De TT run, gehouden in Assen, is het evenement waar bedrijven, mensen, beginnende en gevorderde hardlopers samen komen om te genieten van de ambiance en een sportieve prestatie willen leveren op het heilige asfalt. De TT run heeft de ambitie om een blijvende impact te hebben op de gezondheid van mensen door ze enthousiast te maken voor ‘bewegen’.

Healthcoin is opgericht om mensen te belonen voor hun gezonde inspanning met een nieuwe, gezonde munt. Healthcoin wil organisaties en steden faciliteren bij het leuk en lonend maken van het maken van de gezonde keuze.

Wij willen mensen in beweging brengen en houden. Wij geloven dat deze ambitie alleen kan worden gerealiseerd door het aangaan van slimme samenwerkingen en het continu blijven innoveren met vitale oplossingen. Dit is de reden waarom we een samenwerking aangaan, ieder vanuit onze eigen drijfveer.

In de aanloop naar de TT Run van 2017 zullen wij met deze samenwerking ons inspannen om:

  • De run en de voorbereiding daarop met Healthcoins te belonen, o.a. via apps op de smartphone en sensoren op het circuit.
  • Een inspiratiebron te zijn en blijven voor het in de praktijk brengen van vitaliteit op de werkvloer.
  • Bedrijven te binden aan het evenement die ook vooruit willen met de vitaliteit van hun medewerkers.
  • Een blijvende impact te hebben op de gezondheid van deelnemers aan de run door ze te inspireren tot en belonen voor de gezonde keuzes die zij zullen maken!

De samenwerkingspartners tijdens de TT Run!