085-303-1284 info@healthcoin.nl
Selecteer een pagina

Wie zijn wij:

Mike van Holsteijn

Mike van Holsteijn

Grondlegger van Healthcoin.

Ik ben tot op het bot gemotiveerd om te laten zien dat we met elkaar in staat zijn de slag te maken van het verzekeren voor zorg naar het investeren in gezondheid.

Dit vergt een andere creatieve manier van denken. Als rode draad door mijn loopbaan loopt het inspireren van mensen tot ander gedrag met inzet van moderne hulpmiddelen. Dit doe ik in de rol van bedrijfskundig adviseur met eigen ontwikkelde software, games en apps. Gedurende mijn werk in de zorgsector viel mij op dat het tijd is voor een fundamentele vernieuwing.

Met de Healthcoin wil ik een gezonde aanbieder als een fietsenwinkel verbinden aan de gezondheidswinst van zijn potentiële klant. Deze klant kan overal (op het werk, op school, in de stad) Healthcoins sparen in ruil voor zijn gezonde acties!

Mijn ultieme droom is het creëren van een economie waarin gezondheid centraal staat, zodat gezond leven en economisch rendement hand in hand gaat.

Ik verdien Healthcoins met hardlopen en gezond eten.

Lennard van der Poel

Lennard van der Poel

Grondlegger van Healthcoin.

Ik vroeg mij af waarom allerlei slimme marketingtruuks vooral door bedrijven worden gebruikt die niet altijd de meest gezonde keuze promoten. Zeg maar de Coca Cola’s van deze wereld. Daarbij betaal ik steeds meer aan een verzekering waarmee ik mij indek tegen de schadelijke effecten van allerlei ongezonde keuzes.

Ik wil met de Healthcoin mogelijk maken dat de gezonde keuze wordt beloond en gepromoot. We kunnen er met elkaar voor zorgen dat een deel van al het geld dat in zorg en het verzekeren tegen hoge zorgkosten wordt gestoken geïnvesteerd wordt in het belonen van een gezonde leefstijl. Daar zou  ik graag die 100 euro per maand voor over hebben!

Ik verdien Healthcoins met skaten en ik neem overal waar ik kan de trap!

Laura Stoelwinder

Laura Stoelwinder

Social Inspirator bij Healthcoin.

Ik ben graag op de hoogte van alles en je kunt mij daarom bijna 24/7 op internet vinden. Ook deel ik graag mooie dingen met de hele wereld, dus het komt goed uit dat er met Healthcoin bijzondere dingen aan het gebeuren zijn! Ik zorg er voor dat je deze ontwikkelingen te zien krijgt. Als razende reporter en social inspirator leg ik alle toffe gebeurtenissen rondom Healthcoin vast, zodat je er niks van hoeft te missen!

Mijn Healthcoins verdien ik met slapen (ja dat kan dus ook, erg fijn) en door lekker naar buiten te gaan om te wandelen.

Kelly van der Toorn

Kelly van der Toorn

'De lijm' bij Healthcoin.

Ik voel de ontembare behoefte om iets te doen dat ‘uitmaakt’. Om een verschil te maken. Het liefst voor heel de wereld. Bij Bloei voel ik dezelfde drive om positieve verandering teweeg te brengen.

Projectmanager, softwaremanager, DTP’er, communitymanager, tester, tech support, creative concept developer, content creator, blogger, websitebeheerder; ik doe teveel om op te noemen. Simpel gezegd doe ik bij Bloei NL gewoon alles dat ik leuk vind.

Ik verdien Healthcoins met wandelen en gezond eten.