085-303-1284 info@healthcoin.nl
Selecteer een pagina

Pelgrimstocht naar Groningen

Bij MEE IJsseloevers en MEE Veluwe is men begonnen met een eerste groep mensen die een half jaar Healthcoins kan verdienen door gezonde dingen te doen. De eerste bevindingen zijn veelbelovend, Marieke Schoonderwoerd, een van de deelnemers aan de pilot schreef er deze blog over.

Wow!

Pelgrimstocht naar Groningen
Het schemert al. De mist trekt langzaam op over de velden om me heen. Gelukkig ligt er nog redelijk wat sneeuw, waardoor ik nog best aardig wat kan zien. Naast me loopt Ria. Ze loopt langzamer dan ik, maar toch gaan we even hard. Even later zie ik Daphne hardlopend naast me komen. Ze heeft er flink het tempo in, maar gaat even hard als Ria en mij.

Ik loop in mijn eentje een rondje in de velden rondom Diepenveen. En tegelijkertijd maak ik een pelgrimstocht naar Groningen, samen met mijn team van collega’s. Normaal zou ik nu niet lopen; het is een best drukke dag, hard gewerkt en op het aanrecht staat een stevige vaat te wachten om ingeruimd te worden. En nu doe ik het wel, want ik wil met mijn collega’s mee naar Groningen. In drie weken zouden we het moeten halen, als ieder zijn eigen grenzen wat verlegt. 

Mijn grenzen zijn zeker verlegd door de Healthcoins, door mijn Fitbit-bandje, door de app-groep waar we met de hele pilotgroep in zitten. Normaal, vroeger, zou ik doordeweeks maar half zoveel bewegen als ik nu doe. Wauw; verdubbeling dus!

Ik word beloond in Healthcoins. Wat een vreugde en wat een voldoening toen de eerste Healthcoins werden bijgeschreven. Ik moest meteen weer denken aan toen ik vroeger, als tiener, na wekenlang bollenpellen, mijn eerste zelfverdiende geld kreeg. Cash, in een enveloppe. Ik heb het toen over me heen gegooid. Wauw, al dat neerdwarreldende geld had ik zelf verdiend! Hetzelfde doe ik nu met de Healthcoins. Virtueel gooi ik ze in de hoogte en ze dwarrelen op me neer. Wauw, al die 425 Healthcoins heb ik zelf verdiend! De echte waarde is maar 4 euro 25. Maar oh….wat voelt het veel! En wat geeft het me een voldoening. Want veel meer dan 4 euro 25 is het een betere gezondheid, virtuele tochten met mijn collega’s en een dagelijks, zeer overzichtelijk doel die ik -met een beetje extra inspanning- gewoon kan halen. Wauw! 

Als alle MEE-collega’s ooit aan Healthcoins mee gaan doen, lopen we niet naar Groningen, maar naar Santiago de Compostella!

Vaardigheden

Gepubliceerd op

30 januari 2017

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *