085-303-1284 info@healthcoin.nl
Selecteer een pagina

Het is mogelijk om je Healthcoin account te koppelen aan verschillende soorten apps en wearables. Als je een doel behaalt, wordt je automatisch beloond met Healthcoins. Op dit moment kun je koppelen met de Ring-Ring® app, het e-Vitality platform en de Erasmus MC app (binnenkort beschikbaar).

Koppelen van gezonde appsKoppelcode_image

  1. Open de Healthcoin app en navigeer naar de ‘Gezonde apps’ pagina.
  2. Check jouw inlognaam en koppelcode die bovenaan deze pagina worden getoond. Met deze code kun je jouw Healthcoin account koppelen aan de onderstaande apps en platformen.
  3. Bepaal met welke gezonde app je wilt koppelen.

Heb je tips over andere apps en platformen die met ons zouden moeten koppelen? Laat het ons weten.

selfcare_logo    Selfcare

Healthcoin is een samenwerking aangegaan met Selfcare. Selfcare maakt doordacht gebruik van de nieuwste technologie door de geregistreerde gegevens te ondersteunen met slimme algoritmes die niet alleen betrekking hebben op een enkele meting, maar op het totaal plaatje. In combinatie met Healthcoin is een compleet pakketje aan gezondheidsondersteunende tools beschikbaar om jou zoveel mogelijk te ondersteunen bij het werken aan je gezondheid.

“Selfcare helpt je eigen gezondheid beter te begrijpen en preventie voorrang te geven. Volg jouw gezonde ontwikkelingen op de voet. Selfcare slaat alle meetgegevens op die je verzamelt via sensoren of eigen data-invoer. Een medisch verantwoord inzicht. Door te vergelijken zie je snel of je persoonlijke gezondheidsdoelen binnen bereik komen. In één oogopslag zie je het resultaat van je inspanningen. Selfcare helpt en stimuleert je om je gezonde lifestyle vol te houden.

Ring-Ring-rood-trp-e1443691465234Ring-Ring®

Healthcoin is een partnership aangegaan met Ring-Ring®, een app die bijhoudt hoeveel kilometer je fietst. Deze fietskilometers kunnen ingeleverd worden bij Ring-Ring® partners voor leuke cadeaus. Binnenkort is het mogelijk zijn om jouw Healthcoin account te koppelen aan de Ring-Ring® app. Je kunt dan (mits je aan de voorwaarden van deelname voldoet) 100 Healthcoins verdienen voor elke 100 kilometer die je fiets.

“Fietsen zorgt voor een ‘triple win’ voor mens, natuur, architectuur, onze maatschappij en onze ‘spirit’. Fietsen maakt gelukkig, geeft je vrijheid en je beleeft soms zomaar de mooiste momenten onderweg naar werk, familie of activiteit. Een kick voor niks! Ring-Ring® is een dienst die het gebruik van de fiets stimuleert door aan Fkm’s (fietskilometers) regelrechte voordelen te koppelen.”

 

evitalitye-Vitality

Ook met e-Vitality is een partnership aangegaan. E-Vitality is een speciale webapplicatie van oefen- en fysiotherapeuten om cliënten optimaal te ondersteunen in hun behandeltraject. Via je pc, laptop, tablet of smartphone log je in op jouw strikt persoonlijke account – waar en wanneer je wilt. Hier vind je alle informatie nogmaals op een rij: de adviezen, het oefenprogramma en een demonstratie van de oefeningen die precies op jouw behandeling zijn afgestemd. Koppel jouw Healthcoin account aan de e-Vitality webapplicatie, behaal jouw doelen en verdien daarmee automatisch Healthcoins (mits je aan de voorwaarden voor deelname voldoet).

“Met e-Vitality kun je zelf actief en effectief meewerken aan een spoedig en duurzaam herstel!”

 

erasmusmcErasmusMC 

Je kunt binnenkort jouw Healthcoin account ook koppelen aan de ErasmusMC leefstijl app (mits je aan de voorwaarden van deelname voldoet).

 

In de toekomst volgen meer koppelingen.