085-303-1284 info@healthcoin.nl
Selecteer een pagina

Drentse ondernemers aan de wieg van nieuwe schaatsploeg Team Victorie!

Bij de eerder deze week gepresenteerde nieuwe schaatsploeg Team Victorie van schaatser Michel Mulder zijn naast de Assense oud-schaatster Renate Groenewold, nog twee Drentse ondernemers nauw betrokken.  Groenewold, teammanager van Team Victorie, vond bij Mike van Holsteijn en Willem-Jan Bakker de gezamenlijke drive en energie om gezond gedrag, beweging en vitaliteit te stimuleren en introduceerde hen bij de oprichters van de ploeg om gezamenlijk de weg naar victorie in te slaan.

Gezonde munt voor een gezonde keuze

Mike van Holsteijn is de bedenker van Healthcoins. Een gezonde munt die mensen in kunnen zetten om gezonde keuzes te maken. Bedrijven kopen deze munten in en keren ze uit aan hun medewerkers bij gezond gedrag zoals bijvoorbeeld het nemen van de trap of het gebruiken van die fiets voor woon-/werkverkeer. De Healthcoins die ze krijgen kunnen ze inzetten voor gezonde producten. Een gezonde lunch in het bedrijfsrestaurant, een workshop over gezonde leefstijl, maar ook geselecteerde producten op bol.com. Voor bedrijven een interessante manier van sponsoring. Je financiert niet alleen topsport, maar stimuleert ook gezond gedrag van je eigen medewerkers.

 

Exclusieve informatie over jouw favoriete sporter

De Healthcoins zijn ook in te zetten op het platform Bidonit van Willem-Jan Bakker.  Een virtuele plek waar (top)sporter, fan en bedrijfsleven samenkomen. Door geld, of Healthcoins, te doneren, help je je favoriete sporter om dichterbij zijn doelen te komen en ze te halen. Als fan kom je dichterbij je idool dan ooit door het ontvangen van exclusieve informatie. Je kunt je favoriete schaatser dus nauw volgen op zijn of haar weg richting de olympische spelen in 2018 Pyeongchang, Zuid-Korea. Het bedrijfsleven krijgt in ruil voor investering unieke marketingkansen. De verbinding tussen alle partijen biedt toekomst voor topsport en heeft effect op breedtesport. Dus meer bewegen en gezonder leven.

 

Connectie met sporthelden

De nieuwe schaatsploeg is deze week de weg naar victorie op gegaan. Victorie als het gaat om schaatsprestaties. Maar de ploeg wil meer. Team Victorie wil een relevante bijdrage leveren in het in beweging brengen van mensen. Groenewold weet uit ervaring hoe inspirerend sporters kunnen zijn en benut die kracht dagelijks in haar bedrijf Vitakompas. Daarin legt ze een link tussen het bedrijfsleven en sport en merkt ze dat niet alleen kinderen sporthelden nodig hebben. Ook voor volwassen zijn topsporters een inspiratie om zelf meer te bewegen. Door de samenwerking van de drie ondernemers en de connectie met Team Victorie kan deze filosofie echt vormgegeven worden.

 

Ondernemersfabriek

De drie ondernemers hebben elkaar ontmoet in de Ondernemersfabriek Drenthe. Een plek die Drentse ambitieuze ondernemers met elkaar verbindt om samen te groeien naar succes. De Ondernemersfabriek Drenthe is gevestigd in Assen, Hoogeveen en Emmen.