085-303-1284 info@healthcoin.nl
Selecteer een pagina

Moderne zorgaanbieders belonen resultaat

Het is een sterk staaltje ‘omdenken’ wat men bij Paramedics heeft gedaan. Men was daar al overtuigd van het hogere effect van een gecombineerde behandeling van maatgericht werken vanuit zorg in combinatie met een gedragsverandering bij de klant. Dat lichaam en geest, voeding en beweging, behandeling ter plekke en begeleiding via apps en online platforms is bij Paramedics al lang en breed doorgevoerd.

Maar het betalen voor het behalen van de afgesproken inspanning en resultaten, dat is zelfs voor Paramedics nieuw!

 

Eigenaar Roeli Prikken vertelt:

“Wij hebben programma’s om mensen met diabetes op alle vlakken goed te begeleiden. Bij deelname aan dit programma kunnen de klanten hun eigen bijdrage terug verdienen. Dat is 25 EUR, maar dan in Healthcoins. Hiermee bereikt Paramedics twee doelen:

  • De klant blijft trouw aan de behandeling waardoor er een grotere kans is op resultaat.
  • De klant heeft dankzij Paramedics budget voor een gezonde aanschaf waarmee de gezonde leefstijl verder wordt gestimuleerd.

Zo verlengen wij onze impact en stimuleren we de klant om te blijven werken aan de gezonde leefstijl!” 

 

* Op dit moment is Paramedics bezig met de pilot voor dit programma. Dit betekent dat er geen verdubbelaar ingezet zal worden, maar dat aan het eind van het programma (na zes maanden) gekeken wordt naar het aanwezigheidspercentage van de cliënt en aan de hand daarvan de Healthcoins toegekend worden. *