085-303-1284 info@healthcoin.nl
Selecteer een pagina

Healthcoin

Een lang en gelukkig leven is iets dat we allemaal willen. Gezondheid is daarvoor een belangrijke voorwaarde en tegelijk iets wat we niet altijd even bewust nastreven. Het helpt om dagelijks gezonde keuzes te maken. Dat is meteen een zeer belangrijk uitgangspunt voor Healthcoin: we zien gezondheid als een dagelijks te beïnvloeden ‘ding’.

Het principe van Healthcoin is simpel. Maak gezonde keuzes, verdien hiermee keiharde Euro’s in de vorm van Healthcoins en geef deze uit aan dingen die goed voor je zijn.

Healthcoin. Gezond verdiend.

Meedoen!

Gaaf dat je mee wilt doen aan Healthcoin. In een paar korte stappen ben je all set en ready to go!

  1. Download de Healthcoin app
  2. Registreer je als deelnemer via de app.
  3. Log in!

Healthcoins verdienen

Je hebt de app gedownload en bent geregistreerd. Je kunt nu coins verdienen. Check hieronder alle plekken waar je coins kunt verdienen.

Healthcoins verdienen met koppelen van gezonde apps
Een andere mooie manier om gezond gedrag te monitoren is aan de hand de zogenaamde wearables (bijvoorbeeld stappentellers) of apps die zien hoeveel je beweegt of waarin je je dagelijkse doelen kan bijhouden. Het is mogelijk om je Healthcoin account te koppelen aan dit soort apps en wearables.

Healthcoins uitgeven

Je bent al een tijdje bezig met gezonde keuzes maken en je hebt al wat Healthcoins verdiend. Je wilt er nu iets gezonds voor kopen. Gelijk heb je. Bekijk de voorbeelden en check het aanbod van onze partners.

Bekijk alle plekken waar je jouw coins kunt uitgeven.

Achtergrondinfo